Tjänster vi Erbjuder

Vi är stolta över att kunna erbjuda följande tjänster till både privatpersoner och företag i Västra Götaland. Om du inte hittar det du behöver på din lista, vänligen kontakta oss så kan vi se hur vi kan hjälpa till.

Fönster & Dörrar

Dörrar och fönster är vår specialitet och något vi verkligen brinner för. Vi har all kunskap som behövs för att hjälpa dig ta fram och montera fönster efter dina behov, vare sig du är en privatkund eller har en bostadsrättsförening.

Badrum

Vårt team inom badrum har en lång erfarenhet och branschkännedom vilket gör att du är i trygga händer. Vi hjälper dig att samordna din renovering och förser dig med plan- och 3D ritningar.

Uterum & Altaner

Förläng ljustimmarna och skapa en harmonisk plats för hela familjen! Våra experter är redo att hjälpa dig som går i tankarna att bygga uterum eller altan. Vi kan hjälpa dig att ta fram ritningar och uterumspartier efter dina önskemål.

Takbyte

Vare sig du behöver byta tak på sommarstugan eller ditt primära boende så går det bra att kontakta oss för en offertförfrågan. Vi ger dig ett komplett kvadratmeterpris och givetvis kan du nyttja ROT-avdrag.

Om- och tillbyggnad

Behöver du ett större boende? Låt oss hjälpa dig med hela processen. Vi tar fram ritningar, planerar och utför arbetet efter dina önskemål.

Nyckelfärdigt

Har du bestämt dig för att bygga ett nyckelfärdigt hus finns vårt team tillgängligt för att underlätta för dig. Vi hjälper gärna till med bygglovshandlingar, ritningar och etablering. Boka gärna ett möte med oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig efter dina behov.

Invändig renovering

Vi utför olika typer av invändiga renoveringar efter våra kunders önskemål. Våra erfarna snickare kan hjälpa dig att se vad som är möjligt att genomföra och hur du kan optimera en yta på bästa sätt. Behöver du hjälp med design och materialval finns vår designer tillgänglig för ett möte och framtagning av ritningar med mått och 3D-design

Kök

Köket är husets hjärta och oftast en naturlig samlingsplats för hela familjen. Vi förstår vikten av att ha ett trivsamt och välfungerande kök och kan erbjuda kök från flera olika kökstillverkare. Kontakta oss gärna med en förfrågan så bokar vi in ett besök.