OM OSS

Kort översikt av Byggprojekt

Vi startade Byggprojekt i början av 2015 och sedan dess har företaget växt till att idag ha ca 20 medarbetare. Vi gör det mesta inom byggnation.

Det vi sysslar mest med är fönsterbyten, både för den lilla villan hela vägen till stora fastigheter eller BRF:er med flera tusen fönster.

Något vi också gärna gör är badrumsrenoveringar. Där får kunden på samma sätt som vid fönsterbyten en kontaktperson genom hela processen. 

Byggprojekt's uppdrag och vision.

Vi strävar efter att vara ledande inom vår bransch och vår strävan är att våra medarbetare ska dela den passionen varje gång de kliver in på jobbet.

Hos oss tillhör du ett team som jobbar mot att leverera den absolut bästa produkten till våra kunder till ett så fördelaktigt pris som möjligt. Punktlighet är viktigt för oss – vi håller tider och strävar alltid efter att lämna våra kunder nöjda och glada. Vår målsättning är att varje kund ska vara redo att rekommendera oss till andra.

När vi väljer material så fokuserar vi på hållbara produkter och ser alltid till att ta hänsyn till deras livslängd och miljöpåverkan. Detta genomsyrar allt vi gör, hur vi som företag arbetar och hur vi använder våra resurser. Hållbarhet, kvalitet och miljö är viktiga ledord för oss hos Byggprojekt i Uddevalla AB.

Våra Tjänster

Primära Tjänster

Fönsterbyte: Byggprojekt kan hjälpa dig med alla typer av fönsterbyte. Vi erbjuder en bred produktkatalog då vi inte är anslutna till en viss tillverkare eller leverantör. Detta gör att vi kan installera exakt det fönster som kunden vill ha. Detta görs alltid enligt tillverkarens standarder så att du kan känna dig trygg och lugn när fönstret väl är installerat. Våra montörer har flera års erfarenhet av fönsterbyten och därför kan du alltid förvänta dig ett professionellt utfört arbete.

Badrumsrenoveringar:  Är ditt badrum i behov av en renovering? Vi kan hjälpa dig att förvandla ditt badrum från något gammalt och tråkigt till ett modernt badrum som inte bara är väldesignat men som även ser till att du utnyttjar utrymmet på ett elegant och smart sätt. Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss för en badrumsrenovering. Därför ser vi till att vår personal är kompetent och professionell. Vi jobbar alltid i enlighet med branschens standarder för Säkert vatten, BKR och GKV. Andra Tjänster:

  • Dörrbyte
  • Renovering
  • Uterum
  • Takbyte
  • Ombyggnad
  • Tillbyggnad
  • Staket
  • Fasadarbeten
  • Putsning av fasad
  • Målning/Spackling/Tapetsering
När vi genomför badrumsrenoveringar är olika certifieringar involverade i att applicera vattentätning och kakelsättning. Vi samarbetar med medlemmar från Byggkeramikrådet (BKR). Våra mattläggare är anslutna till GVK. Våra rörmokare utför installationer enligt ‘Säkert Vatten’, en standard för installatörer.

Karta

Kontorstid

Följ oss