FÖNSTERBYTEN FÖR PRIVATPERSONER

Från Strömstad i norr till Göteborg i söder byter vi fönster enkelt, tryggt och snyggt med prisgaranti på ”monterat & klart”.

Fyra enkla steg - sen är det klart

1. Digitalt hembesök. Det börjar med att vi bokar en tid för ett kostnadsfritt digitalt hembesök. Under besöket, som normalt tar 30 till 60 minuter, så hjälper vi dig med att ta fram den bästa lösningen på fönster för ditt hus och du får sedan ett fast pris att ta ställning till.

2. Kontrollmätning. Innan beställning kommer vi alltid ut för en kontrollmätning. Du slipper besväret med att mäta på egen hand och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.

3. Tillverkning. Efter att du har godkänt vår offert och vi har kontrollmätt så lägger vi ordern hos vår leverantör. Vi jobbar med Sveriges ledande fönstertillverkare och vi kan ge skräddarsydda förslag utifrån din önskan på stil, kvalitet och pris.

4. Montering och garantier. För att säkerställa kvaliteten på våra fönster- byten utbildar vi våra montageteam kontinuerligt och på alla fönster som vi säljer är det alltid 10 års garanti. Dessutom erbjuder vi också en prisgaranti på ”monterat & klart”.

Ja tack! Jag vill prata fönster med er!