tjänster
de fyra stegen
kontakta oss
Byggprojekt Ditt projekt i fokus
Tjänster

 

Tak i världsklass Taket är bland det viktigaste på ditt hus. vi har lång erfarenhet av takbyten. Våra montörer är utbildade på Benders Akademin. Detta för att jobbet skall bli rätt utfört. Vi ger alltid er, en komplett taklösning till fast pris.
Just nu
Gratis besikting
Boka besikting
Fönster monterat Vill du byta fönster? Vi har ett stort urval av fönster och dörrar som passar både dig, och din plånbok. Vi samarbetar främst med Svenskafönster som är sveriges ledande fönstertillverkare.
Fönsterbyte
Inklusive allt
boka besök med oss
Gratis kostnadsförslag
just nu boka fri rådgivning
Uterum Att kunna förlänga sommaren, eller få en egen oas hemma är ett lyft för ditt hem. Att anpassa uterum för dina behov kan vara svårt. Vi hjälper dig att komma igång med tips och ideér på plats.
Just för att du skall få det bästa. Vi ordnar såklart också med allt från ritning till färdigt uterum.
Vi samarbetar med Santex uterum.
om & tillbyggnad Total entrepreand
Om & tillbyggnad Har familjen vuxit eller vill ni utöka volymen i huset? Vi utför och tar på oss totalentreprenad av om & tillbyggnad. Det innebär att vi har hela kedjan från grund till färdig målat.
Nytt Hus Vill du ha en egen designad villa? Eller fastnat för ett monterings färdigt hus? Vilket alternativ är bäst? Frågorna är många kring nyproducerat. vi hjälper er gärna genom hela processen från idé till nyckelfärdigt hus.
Lösvirke &
Monterings hus
Nyckelfärdigt

 

Friggavägen 4 451 76 Uddevalla Tel 010-155 03 80 info@byggprojekt.se